Huh huh, saatiinhan ne jouluruuat vihdoin syötyä viimeistä hanhenmaksasiivuakin myöten. Sen siitä saa, kun varaa ruokaa kokonaisen komppanian tarpeiksi...
Tänään ollaankin sitten herkuteltu jämillä, joista kehkeytyi mahtava lohiriisipiirakka. Suosittelen!
No jaa, resepti taitaa olla ihan perusperus sekoitettu voitaikina johon tulee summamutikassa rasvaa, jauhoja ja nestettä (itse heitän siihen aina maidon/kerman/hapankerman loput), ja täytteeseen osui tällä kertaa riisipuuroa, hiukkanen smetanaa ja purkkilohta. Ai niin ja yksi keitetty muna silputtuna. Joskus yksinkertainen voi olla hyvää!
Banner- ja profiilikuvitus Vanda Grigorovic via StockXpert. Valokuvat minun, ellen toisin mainitse. En takaa asiavirheetöntä tekstiä, mutta kömmähdyksistä otan mielelläni palautetta ja koitan niitä parhaani mukaan paikkailla!
2 kommenttia:
Resepti kehiin!<2
No jaa, resepti taitaa olla ihan perusperus sekoitettu voitaikina johon tulee summamutikassa rasvaa, jauhoja ja nestettä (itse heitän siihen aina maidon/kerman/hapankerman loput), ja täytteeseen osui tällä kertaa riisipuuroa, hiukkanen smetanaa ja purkkilohta. Ai niin ja yksi keitetty muna silputtuna. Joskus yksinkertainen voi olla hyvää!
Lähetä kommentti