lauantai 25. lokakuuta 2008

Käviskö tää naamiaisasusta?

Halloween lähestyy ja juniorilla on ensi viikolla bileet tarhassa. Siis naamiaiskestit, jonne pitää tietenkin olla asianmukainen halloween-asu. Kävimme tänään läpi kaikki kylän kaupat supermarketteja myöten, eikä asun asua sitten missään!

Täytyy varmaan ottaa ompelukone esiin ja vääntää itse jotain jekkuhauskaa naamiota. Netistä luulisi löytyvän ohjeita, mutta materiaalien kanssa saattaa tulla pieni ongelma, ellen kierrätä vanhoja kuteita, kuten viime vuonna: paniikki iski edellisenä iltana, koska olin unohtanut koko Halloweenin, joten hätäpäissäni naksin poikki ihanan feikkiturkiskaulukseni (as fate would have it, ne ovat tietysti nyt muotia), jonka molemmista suipoista päistä tuli mustaan paperipantaan niiteillä kiinnitetyt korvat ja keskiosasta häntä, jonka napsaisin hakaneulalla harmaiden verkkareiden takapuoleen kiinni. Viikset, kulmakarvat ja nenä mustalla kajalilla ja se oli siinä. Poika oli ainakin mielissään :o)

Itse onnistuin jo pukeutumaan suohirviöksi, kun napitin mustan pitkän neuletakin liepeet ristikkäin ja väärin ja kuroin koko komeuden umpeen Kookain vyöllä, johon ostokseen en ole ollut erityisen tyytyväinen, vaikka ostohetkellä luulin sen olevan parasta mitä maa päällään kantaa. Kuvista tuli hiukan sumuisia, joten napitus ei varsinaisesti tuosta oikein näy, enkä oikein itsekään enää tiedä, mikä väkerrys tuossa oikein oli. Ideana oli tehdä jonkinlainen solmu napittamalla liepeet täysin vääriin napinläpiin ja tosiaan, noh, ristikkäin. Hot or not?

Hippipaita Zara
Farkut H&M
Huivi All Saints
Neuletakki Zara
Laukku Kookai
------------------------------------------------

Ps.
Olen jo kauan pitänyt tätä Acnen Fatwa-hametta silmällä joulua ja uuttavuotta ajatellen, ja nyt kun taas tsekkasin Acnen nettiputiikin yhä varmenevin ostoaikein, ei siitä enää olekaan jäljellä kuin musta versio, ja niitäkin enää kolme kappaletta! Voihan mäntti kymmenen kertaa. Olisikohan blogistaniassa joku, jolla sattuisi olemaan tämä hame violetteina koossa 38 tai 40 ja haluaisi siitä luopua, tai joku, joka on nähnyt tämän hameen jossain muualla kuin Acnekaupassa?

Ps. 2: Valmisteilla pienimuotoiset ja hieman All Saintsiin liittyvät blogiarpajaiset... olkaahan kilttejä ;o)

3 kommenttia:

emmi / NO FASHION VICTIMS kirjoitti...

Vitsi, päivän asusi näyttää superkivalta :o Rakastuin neuleeseen ja laukkuun! Ja toi napitus näyttää hyvältä noissa kuvissa, hyvä idis!

Tsemppiä naamiaisasudilemman kanssa! :>

kullanmuru kirjoitti...

Tuo hame on kyllä tosi kiva, ja vieläpä juuri tuon värisenä!!! :D

May kirjoitti...

pnkd: Maanviljelijäsedät kyllä kattoivat hieman kieroon kun pyörin juoponnappinapitetussa takissa pitkin kyliä... :o)

kullanmuru: niin. arvaa harmittaako nyt kun se meni sivu suun! tuollaisen saattaisi kyllä voida myös teettää, varsinkin jos olisi hiukkasen parempia kuvia tuosta.