sunnuntai 26. lokakuuta 2008

Vuosikymmenen arpajaiset! Osallistu ja voita! Levitä sanaa ja tuplaa voittomahdollisuutesi!

Blogini on hissukseen ja yllättäen kerännyt jo yli 50 (yli viisikymmentä!) Blogilistan tilaajaa. Kiitos teille ihanat lukijani, en villeimmissä kuvitelmissanikaan olisi uskonut, että vaatekaappiraporttini ketään kiinnostavat. :o) On siis aika juhlistaa kuluneita kuukausia, kuinkas muuten kuin blogiarpajaisilla.

Tehtävänanto on yksinkertainen: Täytä seuraavan kappaleen tyhjät kohdat mielikuvitustasi käyttäen ja kopioi tulos tämän postauksen kommenttilootaan:

Jos blogista "Spending it" tehtäisiin filmi, filmin nimi olisi _____ ja pääosaa esittäisi _____. Blogifilmini tunnusmusiikki olisi ______.

Voittaja ARVOTAAN elektronisesti random.orgin list generatorilla ja ensimmäiseksi sijoittunut kommentoija voittaa omakseen - rumpujen pärinää - All Saintsin Brink -nahkarannekkeen. Ranneke toimitetaan onnekkaalle voittajalle postitse alkuperäiseen pussukkaan ja laatikkoon pakattuna.
Tarinan twist eli häpeämätön puffaus: voit tuplata voittomahdollisuutesi linkittämällä blogisi tähän postaukseen! Kaikki linkittäneet siis syötetään randomlistgeneratoriin kaksi kertaa peräkkäin.

Vastausaikaa on keskiviikkoon saakka, eli kaikki keskiviikkoon klo 23.59 mennessä tähän postaukseen jätetyt kommentit ovat kilpailussa mukana. Varmistathan, että kommenttisi lähtee matkaan tunnistettavalla nimimerkillä - anonyymit kommentit diskataan armotta ylidiktaattorin eli minun toimestani.

Onnea matkaan!

31 kommenttia:

MouMou kirjoitti...

Oi ihana palkinto!<3

Jos blogista "Spending it" tehtäisiin filmi, filmin nimi olisi Beautiful Spender ja pääosaa esittäisi Sienna Miller. Blogifilmini tunnusmusiikki olisi sitä varta vasten sävelletty Bond-tyylinen agenttitunnari.

rouva o kirjoitti...

Filmin nimi olisi "what goes around, comes around", pääosassa Renee Zellweger ja tunnari olis joku räväkkä rokkikappale.

Tuplaan.

kullanmuru kirjoitti...

Jos blogista "Spending it" tehtäisiin filmi, filmin nimi oli Spending it ja pääosaa esittäisi Anne Hathaway. Blogifilmini tunnusmusiikki olisi, joku menevä ja pirtsakka!

Valitsin filmin nimeksi blogisi nimen, koska jo se on hyvin osuva!! :D

Minttu kirjoitti...

Jos blogista "Spending it" tehtäisiin filmi, filmin nimi olisi "Spending it" ja pääosaa esittäisi May. Blogifilmini tunnusmusiikki olisi "Money Money Money"/Abba.

Mun oli pakko laittaa sama filmin nimi kuin Kullanmurulla. Se vaan on niin paras!

Tuplaan ehdottomasti!! Mielettömän hieno rannekoru!!

Salla kirjoitti...

Jos blogista "Spending it" tehtäisiin filmi, filmin nimi olisi Spending my time ja pääosaa esittäisi Jennifer Aniston. Blogifilmini tunnusmusiikki olisi Madonnan Material Girl.

Joo, mielikuvitus ei ihan pelitä tänään :D

sinttu kirjoitti...

Jos blogista "Spending it" tehtäisiin filmi, filmin nimi olisi Spending it (miksi muuttaa hyvää ideaa :D) ja pääosaa esittäisi Scarlett Johansson (se on niin ihana, ei voisi tulla huono leffa jos olisi se pääosassa). Blogifilmini tunnusmusiikki olisi Coldplayn Clocks.
Tuollainen koru olisi ehdottomasti saatava!!

xoxo, mariamaria kirjoitti...

Jos blogista "Spending it" tehtäisiin filmi, filmin nimi olisi "A lovely way to spend a lovely lifetime" ja pääosaa esittäisi Brittany Murphy. Blogifilmini tunnusmusiikki olisi Emiliana Torrinin esittämää.

sheidi kirjoitti...

Jos blogista "Spending it" tehtäisiin filmi, filmin nimi olisi Spending - Meaning Of Life (:-D) ja pääosaa esittäisi Jennifer Garner. Blogifilmini tunnusmusiikki olisi Diamonds Are A Girl's Best Friend.

E kirjoitti...

Jos blogista "Spending it" tehtäisiin filmi, filmin nimi olisi SPENDING IT ja pääosaa esittäisi SJP (OIJOIJOI:). Blogifilmini tunnusmusiikki olisi RIHANNAA!

Suhkur kirjoitti...

Jos blogista "Spending it" tehtäisiin filmi, filmin nimi olisi Tuhlaajatytön paluu ja pääosaa esittäisi se Mamma Mia! -leffan pääkkärityttö (mikäsenniminytoli?!). Blogifilmini tunnusmusiikki olisi The Posies ja ihan mikä biisi vaan, ehkä ultimatefav ois Love comes. (meinasin ehdottaa nimeen melkein sopivaks Cheekin ja Tasiksen Tuhlaajapoikaa, mut voishan sitä varmaan vähän muuttaa ja nyt se sit soi päässä : Rahaa massii pätäkkää tuohta, ne ei mulle tuota tänäänkään huolta:DD)

Rose kirjoitti...

Leffan nimi olisi tietysti "Tähän se meni", pääosaa esittäisi Elena Leeve (jonka näköiseksi jostain syystä aina kuvittelen sut :) ja tunnariksi voisi sopia joku kiva tyttöbiisi vaikka Annielta, esim. chewing gum :)

Unknown kirjoitti...

Jos blogista "Spending it" tehtäisiin filmi, filmin nimi olisi Spending it ja pääosaa esittäisi Hilary Duff. Blogifilmini tunnusmusiikki olisi se "girls just wanna have fun".

:) tuplailen !

Charlotta Eve kirjoitti...

eeikää. mun veli kävi täs koneel äsken ni tää jäi sen käyttikselle. eli toi henrylla kommentoitu kommentti on minulta ! :) sori!

HannaM kirjoitti...

Jos blogista "Spending it" tehtäisiin filmi, filmin nimi olisi Spending it (mun mielestä on kivempi jos kirjoistakin tehdyt elokuvat on samannimisiä!) ja pääosaa esittäisi Sienna Miller tahi SJP. Blogifilmini tunnusmusiikki olisi (hitsi piti laittaa Abban Money, money, money mutta kun se meni jo) eli se tai sitten joku menevä tanssittava mut edgy piisi .

alnej kirjoitti...

Jos blogista "Spending it" tehtäisiin filmi, filmin nimi olisi Spending it ja pääosaa esittäisi Jennifer Garner. Blogifilmin tunnusmusiikki olisi Abban Money, money, money.

maarianhamina(at)jippii.fi

iina kirjoitti...

Oij mikä palkinto <3 Nams. Tuplaan :)

Jos blogista "Spending it" tehtäisiin filmi, filmin nimi olisi Spending it my honey ja pääosaa esittäisi Jennifer Aniston. Blogifilmini tunnusmusiikki olisi Kylie Minoguen Wow.

Jenniemi kirjoitti...

Jos blogista "Spending it" tehtäisiin filmi, filmin nimi olisi Spending It (Mitä sitä hyvää suotta muuttamaan!) ja pääosaa esittäisi Renee Zellweger (Sori). Blogifilmin tunnusmusiikki olisi letkeä ja aurinkoinen rallatus.

Nelliina kirjoitti...

Nimi olisi ehdottomasti With love, May. Päätähti olisi tietysti Audrey Tautou ja kappale tehtäisiin filmiä varten, sen pitäisi olla pirteä ja iloinen ryhtibiisi :)

SannaKoo kirjoitti...

Jos blogista "Spending it" tehtäisiin filmi, filmin työnimi olisi "Nuori, kaunis ja kiltti shoppaa", mutta leffaa levitettäisiin nimellä "May turhuuden markkinoilla" ;), pääosaa esittäisi Renee Zellweger (sori vaan, mutta kun se nyt vaan on niin nuori, kaunis ja kiltti). Filmin tunnarin säveltäisi suosikkielokuvasäveltäjäni Ennio Morricone ja siitä tulisi ikiklassikko (ihan niin kuin leffastakin).

tiiti kirjoitti...

jos blogista "spending it" tehtäisiin filmi, sen nimi olisi joku suomenkielinen, koska kotimaisiin vähemmistökielisiin filmeihin saa ronskisti eu-avustusta, jolla voisi ostaa lisää all saintsin kamppeita.
pääosaa esittäisivät tarkoin uml-prosessikaavioilla valitut näyttelijät.
filmin tunnarina toimisi visakortin viuhunan ympärille tehty ambient-teema.

tuplaan. tietty :)

Nina kirjoitti...

Jos blogista "Spending it" tehtäisiin filmi, filmin nimi olisi "One Night in Heaven" ja pääosaa esittäisi Anne Hathaway. Blogifilmini tunnusmusiikki olisi kaunis, mutta hassutteleva teema. :)

dolce kirjoitti...

Jos blogista "Spending it" tehtäisiin filmi, filmin nimi olisi "Spending it" ja pääosaa esittäisi... Deppin Johnny ;). Blogifilmini tunnusmusiikki olisi joku Charlie & suklaatehdas elokuvan Oompaluumpa-song. Ehkä se ahneudesta kertova...? ;)

aini kirjoitti...

Ihku palkinto, pakko osallistuu!

Filkan nimi olisi Spending Power ja pääosaa esittäisi Reese Witherspoon, koska mun mielessä sä oot ulkonäöllisesti jotenkin "reesewitherspoonmainen". Tunnusmusa olisi kuitenkin rehvakas; Lenny Kravitzin Bring it on!

Pineapple Penguin kirjoitti...

Jos blogista "Spending it" tehtäisiin filmi, filmin nimi olisi Mayn oppivuodet ja pääosaa esittäisi Cate Blanchett. Blogifilmini tunnusmusiikki olisi Euroviisubiisi Work Your Magic!

Tuplasin!

patentti kirjoitti...

Jos blogista "Spending it" tehtäisiin filmi, nimenä olisi "May Spent" ja tunnusmusiikkina olisi Enya :)

Herttainen kirjoitti...

Jos blogista "Spending it" tehtäisiin filmi, filmin nimi olisi Spending it all ja pääosaa esittäisi Reese Witherspoon. Blogifilmini tunnusmusiikki olisi Spice Girlsin Who you think you are.

Haha, soi just spaissarit päässä :D Tuplasin :)

Katja kirjoitti...

Jos blogista "Spending it" tehtäisiin filmi, filmin nimi olisi Spending my lovely Day ja pääosaa esittäisi Natalie Portman. Blogifilmini tunnusmusiikki olisi Bill Withersin Lovely Day.

Aha kirjoitti...

Jos blogistasi Spending it tehtäisiin filmi, filmin nimi olisi ehdottomasti Spending it ja pääosaa esittäisi ihana May. Blogifilmisi tunnusmusiikki olisi May May May.

Anonyymi kirjoitti...

Jos blogista "Spending it" tehtäisiin filmi, filmin nimi olisi Another Darling Buds Of May ja pääosaa esittäisi Cameron Diaz. Blogifilmini tunnusmusiikki olisi Darling Buds Of May -sarjan tunnari.

Anni kirjoitti...

Jos blogista "Spending it" tehtäisiin filmi, filmin nimi olisi Big Spender ja pääosaa esittäisi ihana Charlize Theron. Blogifilmini tunnusmusiikki olisi tietysti Big Spender tietysti Shirley Basseyn esittämänä. :)

May kirjoitti...

Hep, kilpailu loppui! Tuloksia luvassa heti kun ehdin.