torstai 6. marraskuuta 2008

Syötävän kaunista

Minähän olen aiemminkin kertonut olevani Benefit-friikki, joten ylläoleva kuvapatteri tuskin tulee yllätyksenä kellekään. En kertakaikkiaan voi vastustaa Benefitin pakkauksia enkä yleensäkään sitä tapaa, jolla Benefit tuotteitaan markkinoi. Kaikista parasta Benefitillä on kuitenkin kaikki yhdistelmälaatikot, jotka paitsi näyttävät söpöiltä kuin karkit, antavat mahdollisuuden kokeilla tuotteita pieninä määrinä ennen isomman erän hankkimista.

Uusiin suosikkeihini siirtyvät Primpcess-silmämeikkipaletin johdosta superpaksu maskara sekä voidemainen luomiväri (ja minä kun en melkein koskaan viitsi luomiväriä edes käyttää!), sekä Justine Casen California kissing -huulikiilto. Benetint-mikstuuraa olen silmäillyt ostohaluisena jo pitempään, ja hyvä niin. Siis hyvä, etten ole ostohalujani varsinaisesti toteuttanut. Nestemäinen huuli/poskipunaväri tuntuu nimittäin hankalalta levittää, eikä se ainakaan minun huulissani pitkään pysynyt. Saman (superluonnollisen) efektin saa aikaan vanhanaikaisesti - huulia pureskelemalla.

Maailman paras poskipuna sen sijaan on ja pysyy samana: Dandelion on juuri se ruusunpunainen sävy, joka sopii suomalaisen harmaille kasvoille. Suti on juuri oikean kokoinen, ja mikä parasta, sitä oikeasti pystyy hallitsemaan ilman, että se poukkoilisi kasvoilla sinne tänne.

Löytyykö lukijoista muita Benefit-faneja?

ps. Herttainen & Dolce - en ole vieläkään pakannut blogiarpajaisvoittoja saatikka tsekannut meilejäni osoitetietojen esiinkaivamiseksi - pahoitteluni! Elämä vei tällä viikolla mukanaan. Parannan tapani hetikohta.

11 kommenttia:

MouMou kirjoitti...

Onpa söpöjä paketteja!:D

Herttainen kirjoitti...

Ei ole yhtään tuttu, mutta en olekaan kosmetiikan suurkuluttaja, enkä edes pienkuluttaja, joten ei ihmekään :)

Ja nouhätä... Mun arvonta on päättynyt joku kaks viikkoa sitten ja magneettien askarteleminen loppuun ja postittaminen on ihan vaiheessa ;)

Jenni Ukkonen kirjoitti...

Rakastan Benefitin tuotteita, niin laadukkaita ja syötävän suloisia! Aina ulkomailta tulee haalittua :)

Rose kirjoitti...

Ihan mennyt multa ohi koko benefit. Bongasin ko kaupankin lähistöltä, mutten ehtinyt sisään saakka vielä. "Maailman paras poskipuna"- kuulostaa niin houkuttelevalta mainokselta, että on varmaan pakko käydä katsomassa valikoimaa.

Nimim. ainakin kahdeksan vuotta jatkunut täydellisen poskipunan metsästys :D

tiiti kirjoitti...

löytyy! mä tosin olen fani lähes pelkästään noiden söpönokkelien sloganien ja pakkausten ansiosta :D

Pineapple Penguin kirjoitti...

Oijoi, minäkin tahdon meikkini söpöissä pakkauksissa!

Unknown kirjoitti...

Voi taalla toinen Benefit-friikki! Sephorassa tulee kaytya ainakin kerran kk:dessa ja aina jotain lahtee mukaan - yleensa juuri Benefitilta. Kaytan paivittain High Beamia ja Bene Tint:a, molemmat must!

Bisquits kirjoitti...

Oh, aye! Tykkään itsekin Benefitistä ihan kaikkein eniten (onneksi täälläkin on nyt Sephora!). Monta kertaa olen suunnitellut tuon poskipunan ostamista, mutta en ole vielä varma. Onko se tosiaan niin hyvä kuin on mainostettu? Sopisiko se mielestäsi minun vitivalkoiselle ihonsävylleni?

May kirjoitti...

moumou: ja ennenkaikkea hyvälaatuisia.

herttainen: no jotkut ne on vaan niin luonnonkauniita... *kateellisena"

jenni: voisikohan noita tilatakin jostain. en muista onko benefitillä nettikauppaa.

rose: ai sulla on oikein benefitin OMA kauppa lähistöllä? haaah.

tiiti: muistelinkin nähneeni benefittiä sun meikkiesittelyssä!

pineapple penguin: niin, näiden rinnalla lumenet ja cliniquet näyttää tosi tylsiltä.

eerika: high beamia, mielenkiintoista. itse en ole sitä koskaan oppinut käyttämään - mihin kohtaan kasvoissa sitä laitat?

May kirjoitti...

bisquits: no ainakin efekti on todella luonnollinen. en ole vielä kertaakaan onnistunut kaapaisemaan siveltimeen liikaa poskipunaa niin, että sitä pitäisi tupsutella pois ennen kasvoille levittämistä. punan koostumus on melko kova ja väri kuultava. Oliskohan siitä kokeiluversiota jossain pikkupakkauksessa?

dolce kirjoitti...

Juu, ingen panic ;) Minä sitten lähetin sen mailin hiukan eri nimellä kuin Dolce, ettet ihmettele...