keskiviikko 10. joulukuuta 2008

Jees poks

Huh, tulipahan juhlittua! Lasten eilinen joulujuhlapaikka oli ratketa liitoksistaan väenpaljouden ja yltäkylläisten ohjelmanumeroiden vuoksi, mutta ehjissä nahoissa selvittiin: joulupukki tavattiin ja valokuvautettiin, kukaan ei eksynyt ja tuliaiset avattiin kiltisti vasta autossa. Tai no, ei aivan ehjissä nahoissa, sillä minä itse sairastuin pahimmanlaatuiseen kylmetys-flunssa-horkkaan. Nuhahan tässä vähän vaivasikin jo ennestään, mutta nyt on pää kuin Naantalin kaupunki ja niveliäkin särkee. Oih. Mutta saanpahan pitää vähän taukoa töistä ja hengailla kotona ihan missä kuteissa huvittaa, varsinkin kun lapsikin meni aamulla innoissaan tarhaan.

Taidan käpertyä sohvalle villavällyjen alle ja ottaa hömppälukemista seurakseni. Salaliittoteoria-pulp-fictionin innokas suurkuluttaja kun olen, vaihtoehtoina ovat tällä kertaa Kurt Cobain tai prinsessa Diana. Hmm, voipi olla että Kurt & Courtney vievät voiton: oliko se sittenkään itsemurha, ja jos ei, kuka oli verityön takana... Muuten, kuka muu tajusi vasta nyt, että Frances Bean Cobain on jo teini?!

Lukuhetkeä ennen kuitenkin pieni vilahdus päivän lököasusta, joka on omiaan nimenomaan villavällyjen alle: Mangon musta neulemekko ja harmaa t-paita. Myönnetään, että kaulakoru on tällä kertaa kuvausrekvisiittaa - kunhan vaan vähän mallailin.

Ei kommentteja: