torstai 4. joulukuuta 2008

Saaga jatkuu

Lunta on taas sadellut niin, että koko maa on aamuisin aivan sekaisin. Luxemburg on siitä hassu maa, että talvella on hyvin usein erittäin sumuinen sää, johon liittyy kummallisesti pakkasen puolelle ylettyvät miinusasteet. Puut huurtuvat tällaisella säällä kauniisti, mutta arvatkaapa, kuinka mukava on huristella aamulla pieniä metsäteitä pitkin töihin, kun bambi- ja villisikavaara on voimassa läpi vuoden, näkyvyys on viisikymmentä metriä ja kun tien pinnassa on jäätynyttä sumua. Tämä ikuisuusvirsi alustuksena lähinnä siksi, koska silloin kun työmatkat pitenevät pahimmassa tapauksessa kaksi tuntia kestäväksi mateluksi, ja kun viikon työtuntimäärä on kuitenkin koko ajan se sama 40, jää sitä omaa aikaa valitettavasti jäljelle hyvin vähän. Se taas tarkoittaa automaattisesti sitä, että bloggailu jää aivan retuperälle, ja kirjoitusinspiraatiokin alkaa vähitellen hiipua.

Kauniita esineitä sen sijaan jaksan aina kuvailla pokkarillani jos jonkinlaisesta kuvakulmasta, joten paremman puutteessa tarjoan oheisen sarjakuvan viimeisimmistä ihastukseni kohteista - Sarah Pacinin bolerosta, vyöstä ja minilaukusta. Näistä kuvista ette sitä näe, mutta bolero napittuu edestä vinosti toiselle puolelle, ja nappilista jatkuu nauhana puoleen reiteen asti, vaikka bolero itsessään siis loppuu jo hyvissä ajoin ennen napaa. Hihat taas toimivat myös kämmekkäinä - kuinka nokkelaa on tämä, kysyn minä! Näistä kuteista tulee jotenkin Matrix mieleen, se leffa siis, samoin kuin All Saintsin erikoisesti leikatut, kerroksittaiset nappisysteemikikkailuvaatteet. Olen rakastunut.

9 kommenttia:

Salka kirjoitti...

Bolero kuulostaa hurjalta, olisiko jossain vaiheessa mahdollisuus saada kuvaa, jossa näkyy tuo napitussysteemi..?:) Ja juu, normaalia kauemman kestävät työmatkat ovat jostain maailmankaikkeuden pahasta :( Itseä ärsyttää, jos liikenne jumahtaa sen takia, kun tyypit näkevät poliisiauton/kolaroituneen auton ojassa/ihan mitä tahansa muuta, jota/joita täytyy jäädä pällistelemään..argh!

May kirjoitti...

sanos muuta. tosin vielä syvemmältä on se, jos oma kaista on tukossa onnettomuuden takia ja liikenne on siitä kohdalta täysin poikki.

meinasin kuvailla boleroa enemmänkin, mutta sattui olemaan päällä niiiiiin kinttana alustoppi ja niiiin täysi masu, ettei kertakaikkiaan pystynyt :oD Ajattelin boleroa jotenkin pikkumustan ylle. Ei se mitenkään ihmeellinen kyllä ole, kuulostaa vaan hurjalta kun sitä noin kuvailee!

Rose kirjoitti...

Hih, villisikavaara kuulostaa tosi eksoottiselta :D
Työmatkojen venyminen ei kyllä naurata, ruuhkassa ei mielellään vietä yhtään aikaa. Pahinta mahdollista ajanhaaskausta.

Pineapple Penguin kirjoitti...

Kivan näköisiä kuvia! Ihana sävy harmaassa.. ja mäkin haluan bolerosta lisää kuvia :)
Bambi- ja villisikavaara, thihih :D

rouva o kirjoitti...

Pitäisköhän käydä nukkumaan, luin että Sarah Palin bolero...

Mutta työmatkat sucks noin muutenkin, mutta venähtäneinä ne haisee vielä enemmän. LAita ainakin välillä meille jotain postauksia, että tiedän sun vielä olevan siellä, jookos :D

MouMou kirjoitti...

Voi, noiden kuvien jälkeen vaatekaappini tahtoo lisää harmaata!:O<3

May kirjoitti...

Rose: olen muuten kerran oikeasti nähnyt kokonaisen villisikaperheen ylittävän metsätien juuri autoni edestä, peräperää menivät. Ilmeisesti isivillisiat voivat olla lähietäisyydelle sattuessaan vihaisia ja vaarallisiakin otuksia :oO

Pineapple Penguin: ok, tuleman pitää. pikkumusta stailausta luvassa ehkä jo huomenna :oD

Shandi: no muutaman kerran on mullakin mennyt googlaukset vähän hassusti sinne palinin suuntaan :oD

Moumou: joo, tuollainen kitinvaalea on just hyvä. Tykkään.

Bisquits kirjoitti...

Samaa on ollut havaittavissa täälläkin: matkat kestää ja kestää, kun on koko ajan jotain ongelmia. Samalla bloggailuni kärsii... :-(

May kirjoitti...

Pitäis varmaan ajaessa sanella blogijuttu johonkin diktafoniin ja sitten vaan click send. :oD