tiistai 2. joulukuuta 2008

Sarah Pacini




Eilisen jotakuinkin mönkään menneen joulushoppailukierroksen ansiosta hurahdin täysin Sarah Pacinin unenomaisiin, mustaharmaasävyisiin, nokkelasti leikattuihin, toispuoleisiin, kerroksellisiin vaatteisiin ja asusteisiin. Omaan ostoskoriini päätyivät tässä vaiheessa ainoastaan alemmassa postauksessa vilahtaneet kitinväriset asusteet, mutta loputkin AW2008-kokoelmasta ovat vakaan harkinnan alla.


Kokeilin kaupassa ylhäällä oikealla näkyvää hametta päälleni, koska se toi mieleen Acnen Fatwa-hameen, joka loppui Acnen nettikaupasta aivan nenäni alta. Hame oli upea, mutta pepun päälle asettuva sinänsä veikeä nauhakuja ja laskokset saivat takalistoni näyttämään suurtakin suuremmalta, joten ihanuus jäi valitettavasti hyllylle. Saman sarjan jakku - se vilahtaa alemman kuvan vasemmanpuoleisessa fotossa - sen sijaan on kuin unelma. Vain väärä koko jäi välillemme, siis jos hinnasta ei välitetä.

Hinnasta puheenollen, suunnittelijan laukut ja neuleet tuntuivat pyörivän siinä 150 euron tietämillä, asusteet 50-70 eurossa, suuremmat neuleet, jakut ja toppavermeet 150-270 eurossa, mikäli oikein muistan. Pacinin hinnat eivät kenties mahdollista aivan jokapäiväistä kulutusta, mutta kosketustuntumalta tuotteet ovat mahtilaatua - neuleiden materiaaleina vilahteli baby alpaca, villa ja kashmir, ja vyöt ja laukut ovat viimeisen päälle tarkasti viimeisteltyä ja pehmeää nahkaa.

Voipi olla, että joudun käymään Sarahin puheilla vielä toisenkin kerran... Luxemburgissa Pacinia myy ainakin Bram.

Kuvat: Sarah Pacini, www.sarahpacini.com

5 kommenttia:

Sugar Kane kirjoitti...

Hyvännäköistä, varmaan myös -tuntuista! Kyllä maailmassa on kaikkea ja paljon, voi ei.

Rose kirjoitti...

Hyvältä näyttävät, taas ihan uusi suunnittelija mulle :)

May kirjoitti...

sugar: sanos muuta. joskus tulee mieleen että onko tää taas tarpeen, mutta antaa nyt mennä.

rose: samat sanat! en ollut ennen koko pacinista kuullutkaan.

Sugar Kane kirjoitti...

Tuon sun uusimman postauksen perusteella antaa mennä vaan! Tuollaista seitinohutta neuletta ja noin kauniita värejä kannattaa hamstrata pahan päivän varalle!

May kirjoitti...

Sugar kane: no sitähän minäkin! Kerrokset on cool.