tiistai 14. lokakuuta 2008

Tulin, näin, voitin.

Paita menee ison kokonsa vuoksi vaihtoon, mutta muuten olen ihastuksesta sanaton.

May <3 All Saints.

11 kommenttia:

MouMou kirjoitti...

Voi ei, miten ihania!:O Nyt olen kyllä niin kad, etteivät sanat riitä kertomaan.<3

kullanmuru kirjoitti...

Rakastuin tuohon paitaan ihan täysin!! :D

Pineapple Penguin kirjoitti...

mmmh näyttää hyvältä! Mutta mikä tuo tikku on? En keksi!

Anonyymi kirjoitti...

Tikku on minullekin mysteeri, mutta nuo kuvat ovat sellaisenaa kauniita! Puhumattakaan tuotteista..

Freya kirjoitti...

ooh hyvältä näyttää jo makupalatkin, odotan innolla tarkempia asukuvia =) Mutta ah niin väritöntä ;)

May kirjoitti...

moumou: mutta nyt on sit pankkitili ihan tyhjä... paitti että allsaintsin palautuslomaketta täyttäessä siellä niiden nettisivuilla tarttui tietenkin mukaan yksi toinenkin mekkosysteemi, ääh. mun on pakko oppia pitämään näppini irti nettikaupoista!

kullanmuru: minäkin tykkään noista kauluksista ihan täysillä.

pineapple penguin ja salonkijuoruja: tikku on hattuneula, jolla aion kiinnittää muun muassa liepeellisen mustan neuletakin (siis se edestä pitkä malli) ympärilleni, ja myös isabel marant -paitamekko tarvitsee aika pitkän neulan, jos meinaan sitä vyötäröltä joskus kuroa rypyille.

freya: ja mä kun just ajattelin, että vihdoinkin väriä :oD Hehe. Nää sentäs ei ole mustaa, parannus kai sekin!

aini kirjoitti...

Ihania ostoksia! Noi nettikaupat on hirmu kohtalokkaita, mä oon yrittänyt kokonaan nyt olla katsomatta niiden tarjontaa ylipäänsäkään kun se tilaaminen on niin helppoa. Ja sekin vielä, että vasta selaillessa huomaa tarvitsevansa yhtä sun toista, jota muuten ei tulisi mieleenkään tarvita. Siis ennenkuin sen näkee siinä ruudulla!

SannaKoo kirjoitti...

Uargh!

Ihania vaatteita!
Mitenkäs laatu sitten? Onko vaatteiden materiaalit hyvänlaatuisia? Entäs saumat? Jos oot tilannut aiemminkin AS:ltä, kestääkö vaatteet käytössä?

Löysin nimittäin sieltä täydelliset neulemekot, mutta 75 ja 95 punnan hinta on vähän suolainen... Siirrämme harkintalistalle. :)

Rose kirjoitti...

Ihania juttuja! Saa nähdä miten pitkään mun ostolakko pitää :)

tiiti kirjoitti...

oimitenmakeita! onkos sulla mitään käsitystä allsaintsin kokomerkinnöistä ja niiden vastaavuudesta? jos joku kuvitteellinen henkilö olisi esim. tilaamassa sieltä mekkoa tai jotain :D

May kirjoitti...

aini: sanos muuta! ja toisaalta, jos koittaa pitää itsensä rootelissa ja haalia vain perusvaatteita, niin kyllä niitäkin pitää jos jonkinmoista olla! ruskea laukku, musta laukku (isona ja pienenä), korkokenkiä, tasapohjakenkiä...

sunsun ja tiiti: laatu on priimaa priimaa ja priimaa! materiaalit lähinnä luonnonmateriaaleja, esim. tuo pussukka viimeisen päälle viimeisteltyä nahkaa - ompeleet laadukkaita sisältäkin. Esim. nuo rannekkeet/keinohihat on 75% villa, 20% nylon, 5% kashmir. paita on muistaakseni 100% puuvillaa. Aiemmin tilaamani svetari ja huivi ovat niinikään laadukkaita ja vain paranevat käytössä - ei nyppyjä! Nahkaranneke pehmenee käytössä. Kaikenkaikkiaan luksusta! Koot ovat isohkoja. Kuvan paita ja se aiemmin tilaamani harmaa boyfriend-svetari olivat kokoa 10 (38), joka on aika iso minulle. Tulevaisuudessa tilannen kasia joka kai sitten vastaa kokoa 36. Siis kaikenkaikkiaan suosittelen.

rose: joo, all saints on kyllä tosi vastustamaton! mun taitaa olla pakko laittaa se jollekin blokkauslistalle...